Vad handlar bloggen om?

3d cube

Kategori: CSS/Jquery/html...

3d kub med knappar .. mindre störande för besökare antar jag.
Finns en exludering i denna kod som du kan ta bort spärrarna på "/*", för att få en konstant roterande kub där du anger tiden för ett varv.. allt står i koden, och ändrar du ingenting så hamnar kuben på samma ställe och fungerar som den du ser till höger just nu.
Om du inte redan hajjat syftet med denna kub så ... det är bara sex bilder på ytan av en, där användaren väljer om den vill se flera eller så påtvingar du det genom en konstant rotation. Själv tycker jag det är stilrent när man får valet själv.
Den här koden ska funka till opera, mozilla, chrome och några fler förmodligen..
Alla bilder du ser till höger när du roterar kuben följer med koden, du borde enkelt se var du byter ut denna adress till dina egna bilder "background-image: url (där) .... lycka till :)

Just före /body i startsida


Någonstans i stilmall







Yourock Skithög Innocent Rocka Whistle Wow Thumbup Thumbdown xD Oo :) :( :P ;) S) Sad :| Rolleyes Shame Mad




Om mig... 31 solvarv begagnad, relativt rostfri, går inte på alla cylindrar men tar sig fram ändå. Spelar: Piano/synth Panflöjt Munspel Gitarr Elfiol funderar jag på att köpam spelade akustisk som liten. Gör musik med: Ableton live 9 Presonus vsl 22 Lyssnar på: allt, men mest Trance/melodisk DnB New age Reggae Klassiskt / symfonier Älskar: Inget och ingen nu. Hatar: Folk som inte är unika och anstränger sig för att passa in - för mycket.

}
Till startsidan