Vad handlar bloggen om?


Kategori: Allmän dyngaKategori: Allmän dynga

Den 13e drog jag ut en visdomstand (verkligen helt smärtfritt), den 16e spolades tandbenet av någon hårdhänt 55+are - inte smärtfritt ... men blev inte traumatiserad :)
Det är så skönt att slippa smärtan ! Vilket helvete tandvärk kan vara, det är så psykiskt utmattande för att det varar FÖR länge. Att vakna på nätterna kallsvettig av smärta, att ha så mkt värk över dagen att man tror man håller på gå berserk på något.....

Är det bara jag eller är äldre tandläkare mer hårdhänta?
Oftast så hårdhänta att det känns omotiverat och ibland dessutom klumpiga .... som att stödja sig så hårt mot ens underläpp att den mosas sönder på undertänderna.
Sen är det knappast normalt att "stabba"/hugga någon 150ggr... ja jag skämtar inte, det är 100% rätt antal stick jag fick - genom min tand, in i jag vet inte vad - med bedövningssprutan.
Varför jag är så säker att det var genom tanden var för att jag hade ett draperi över halva ansiktet som var fastspänt på en tand, det användes starka vätskor och skit ... så enda vägen in var ju...

Kalla mig korkad men efter, iaf det sista besöket, så har jag fått motivation att vara noggrann med munhygienen..
Något man egentligen har varit kapabel till att sköta sen man var 6år men inte orkat.


Detaljer...
LSS var aktuellt förut för dom utanför mental retardation, även adhd som räknas som 10% retardation?
Asperger, atypisk autism, ev. en hel del andra diagnoser var det inga problem för att få insatser från lSS, speciellt i kombinationer av diagnoser, och till sist helheten sett för personen.

Det jag pratar om är tandvårdskortet, som gör att man får helt gratis tandvård, som man förmodligen kan få genom "vanliga" funktionsnedsättningar genom SoL, förut genom LSS. Kort sagt, ska läsa på lite kring detta för det verkar vara mycket oklart och många som missar deras rätt till det.....
Kategori: Allmän dynga

Om mig... 31 solvarv begagnad, relativt rostfri, går inte på alla cylindrar men tar sig fram ändå. Spelar: Piano/synth Panflöjt Munspel Gitarr Elfiol funderar jag på att köpam spelade akustisk som liten. Gör musik med: Ableton live 9 Presonus vsl 22 Lyssnar på: allt, men mest Trance/melodisk DnB New age Reggae Klassiskt / symfonier Älskar: Inget och ingen nu. Hatar: Folk som inte är unika och anstränger sig för att passa in - för mycket.

}
Till startsidan