Vad handlar bloggen om?


Kategori: Allmän dyngaKategori: Allmän dynga

Varning för svammel


Det är attraktivt med höga/stora kindben, varför?
Dom är formade pga handgemäng från våra förfäder, det borde mer ses som att man har dåliga reflexer och är oduglig i strid men istället är det... ja det säger sig själv.

Fettfördelning, en man med lite fett runt rumpan, ben och bröst, anses manlig och mer attraktivt...?
Det kommer från en hormonell balans, inget vi tänker på, men förstår ändå.
En låg testosteronproduktion betyder lägre fertilitet och mindre muskelmassa, mindre trygghet för partern, mindre självkänsla/självförtroende för mannen.

En kvinna med former, föredras framför ett staket...?
Generellt mer fertil, ofta "bättre" fettfördelning/mer fett runt bröst och rumpa, precis vad östrogen dominans bidrar till.

Varför är symmetri skönhet?
För annat är genetiska avikelser / sämre anpassning.

Varför är mångas hallucinationer fraktaler/återkommande former/balans?
För att vi ser det överallt varje dag, i våra ansikten, i växter, djur, konst, rymden... golden ratio.I bibeln nämns evigt liv, vad finns det för vetenskapliga samband?
Först kan man ställa sig frågan, vad är liv.
Energi, vi består av energi, vi fortsätter leva av energi, vi återgår till energi, energi bryts aldrig ner och fortsätter till ....ett ord som beskriver är väl ekosystem, att vi alla är ett när man drar det långt.

Hjärtat är format .. ja ni vet hur, men i själva verket är det bara en klump.
Ta kvinnans rumpa, med lite mer muskler än generellt, vänd den upp och ner och lägg den sedan i ett skumbad.
Och detta ska kallas symbol för kärlek...? Perspektiv :)

Varför är intellekt attraktivt, vad har anpassningsförmåga och förståelse för fundementala samband?

Varför är gräset grönare på andra sidan, varför gör kontrast livet bättre?
Är det av samma anledning som att vi tycker våra liv blir mer betydelsefulla för att vi bryter mönster, och att vi går en bit bort från vad som kan kallas gråskala, och därför kommer ihåg mer och finner livet mer innehållsrikt?
Tänk på det tvärt, varför tror du att du kommer ihåg mer av traumatiska upplevser, eller raka motsatsen, och varför det som går in i ett mönster glöms..

Vissa uppenbara saker kanske inte är så uppenbara, som den genetiska skillnaden mellan mörka och vita människor i uppsättning/fördelning muskelfibrer, varför det förmodligen är så...
Resultatet av att vandra ut från Afrika, eller stanna kvar, är ganska uppenbart när man kollar på 100m sprint i OS där 8-9 av 10 är mörka och när man ser den vite mannens vader som är större och dess ögon som inte filtrerar uvb uva lika bra pga mindre pigment, tunnare hår, mindre näsa(miljöpåverkan genetisk utveckling) och därför bevisligen har anpassat sig till ett liv längre från ekvatorn ...osv.....Vad är naturlagar? Vad är vi ett resultat av?

Vi är, och kommer alltid vara, ett resultat av vad alla före oss gick igenom, universums grundlagar, vår planets ekosystem, dess gravitation, balans och återkoppling....
Den mest konfunderande frågan måste vara, varför skiljer sig människan så markant mot för allt annat i dess ekosystem, är det för att vi kanske kommer ifrån något som är mer främmande i solsystemet?

Vad är det som säger att niburu är mer "främmande"? Den har en betydligt mer eliptisk bana och har därmed inte funnits lika länge/hunnit balansera sig mot sin omgivnings massor, tungmetallar/krökning i rymden/dragningskraft.


Balans, i all ära, är mycket större än vi förstår.Kategori: Allmän dynga

Navigation i hyperlinks (jag vet, det är andra ggn jag tar det), även kallat page jump, kan vara bra när man går in på kommentarer då man vill hamna vid kommentarsfältet och inte högst upp på sidan som standard.

Medans vi ändå håller på, så kan vi göra ett räkneverk så vi slipper "1 kommentarer" och även styla fälten man fyller i texten i.

Hitta i startsidan


Obs...
Det kanske inte heter "comment" på din sida, men du borde lätt lista ut det isåfall.
För mig var det till ex först, #post-comments, vilket inte alls stämde, comment var ganska bra men hamnade inte vid textareas man ska skriva i, #author var den första "#" som kunde läggas till som navigation i hyperlinken.

För att ta reda på sökvägen högerklickar du i chrome.


Sedan i granska komponent hittar du en #någotnamn som passar dit du ska.
För mig var det #author som sagt.Nu när du vet namnet ..... går vi tillbaka till "hitta i startsidan", för att ersätta den koden med.

Sedan ersätter du #author med det du har.
Självklart ska du även ändra texten "No comments yet" "En kommentar" "kommentarer".


Nästa.... textfälten händer noll med när man drar musen över dom.. hur ändrar man så det blir ljus runt när musen är över dom och lägger radier i hörnen?

Du tar reda på vad dom heter först genom metoden ovan(Genom att högerklicka i fälten och granska komponent)..

Stilmall för allt nedan. (border-colorn.... gör så att det ser ut som rutan växer /om det är samma färg som bakgrunden såkalrt...)

Och radierna ska vara permanent, inte responsive med musen så där lägger man inte in hover, om man inte vill att fältet ska forma sig likt färgen? tror det skulle vara störande.


Bakgrundsfärgen i fälten, textfärg och bredd, och höjd om man så vill...
Kom ihåg .... det kanske inte heter likadant på din sida, sök med högerklick och ersätt, du borde se var du ska fylla i det.


Inläggssida...
Texten i fälten före man skriver? placeholder="".
Min översta ruta ex...
Och själva typsnittet som är ändrat i "svar", och lutningen i svaret istället för raka i kommentar.
Högerklicka på "svar", hur drar man in @fonter?, sök stycket "Glöm inte alla fonter".
För mig var "svar" strong.response-from
och stilmallen behöver för just min font...


Och själva svarets text, div.response
Detta är med websäker font, istället för @font .. vanliga arial men italic(lutning, ibland funkar cursive) så det skiljer sig bättre från kommentaren.Lycka till :)

Om mig... 31 solvarv begagnad, relativt rostfri, går inte på alla cylindrar men tar sig fram ändå. Spelar: Piano/synth Panflöjt Munspel Gitarr Elfiol funderar jag på att köpam spelade akustisk som liten. Gör musik med: Ableton live 9 Presonus vsl 22 Lyssnar på: allt, men mest Trance/melodisk DnB New age Reggae Klassiskt / symfonier Älskar: Inget och ingen nu. Hatar: Folk som inte är unika och anstränger sig för att passa in - för mycket.

}
Till startsidan