Vad handlar bloggen om?

Only time

Kategori: Allmän dynga

Känner verkligen inte för att skriva något men efter dagens besked från sjukgymnasten.... är det svårt, trots att jag visste i förväg.

Istället för att konstatera att jag inte kan bli det jag förut kunde bli, så säger jag tragiskt nog - det kunde ha varit värre.
Men trots den bittra media om alla som har det sämre, och sommarens sista andetag.. så kan jag inte känna minsta glädje, inte en enda minut idag.
Dessa dagar.... önskade man att man hade varit nollad där uppe...I´ll be back.......KOMMENTARER:

  • Systeryster säger:
    2014-09-09 | 19:36:10
    Bloggadress: http://sy.blogg.se

    Här är det tänkt att jag ska skriva något. Men jag vet inte riktigt vad. Man behöver sådana dagar ibland också, men hoppas att det känns bättre i morgon! Lixom.

Yourock Skithög Innocent Rocka Whistle Wow Thumbup Thumbdown xD Oo :) :( :P ;) S) Sad :| Rolleyes Shame Mad
Om mig... 31 solvarv begagnad, relativt rostfri, går inte på alla cylindrar men tar sig fram ändå. Spelar: Piano/synth Panflöjt Munspel Gitarr Elfiol funderar jag på att köpam spelade akustisk som liten. Gör musik med: Ableton live 9 Presonus vsl 22 Lyssnar på: allt, men mest Trance/melodisk DnB New age Reggae Klassiskt / symfonier Älskar: Inget och ingen nu. Hatar: Folk som inte är unika och anstränger sig för att passa in - för mycket.

}
Till startsidan