Vad handlar bloggen om?


Kategori: Allmän dynga

I ett annat universum hade dom flesta av er skrikit "främlingsfientlighet" när ni hade läst denna nyhet.

Att hävda att nykomlingar GER oss pengar, är inget annat än en långsiktligt planerad sak i fullständig ignorans till den direkta påverkan på landets ekonomi.
Alla ser det olika och dom som yppar något ( till och med vettiga saker ) blir kallade rasister, och den som försöker hålla sverige "svenskt" och protesterar mot islam på olika sätt.. får mänskliga rättigheter uppkörd i röven samtidigt som dom hör ett bönerop som skär genom skallen. Visst kan man sätta in öronproppar varje fredag om man bor bredvid en moské, vissa tänker inte så långt..

Det är ett problem, inte för att DOM är ett problem i sig utan för att dom faktiskt kommer ifrån problem - så ni inte vrider om det så jag skulle få rasiststämpel.
Hur kan någon som kommer helt utan pengar tillföra något? Fördelningen suger dessutom vad gäller spridningen och ansvaret hos flyktingförläggningar, kön till dasset blir 20tal meter lång och de lever inte under "vår standard" ( det är inte rätt att leva som en invandrare när man ska bli svensk medborgare, det är vett att skapa en bättre/snabbare framtid/start för dom som nyligen anlänt och ska inte kallas rasistiskt eller främlingsfientligt för det är raka motsatsen ) ... men det är ok ! Ta in fler, så förhållandena blir ännu värre, som det var påtal om för 3år sedan att vi skulle fortsätta med 50k varje år. Smart! Idioter som inte ser saken för vad den är, är dom som stirrar sig blind i media och inte kollar upp saken själva.. tsss.. dra åt helvete.
Visst är det komiskt att M tar upp detta idag men försökte utnyttja SD genom att ställa sig på tydligt avstånd förut. Vill inte smutskasta M totalt nu, Löfven och den sidan är lika kass enl min mening utan vidare motivering.
Allt är fan bara ett spel, jag har knappt något förtroende alls till politik. Och "demokrati" som står för folkstyre, vad är det, en röst var 4e år .. sedan behöver inte politikerna uppfylla alla löften som de viftade med före valet..... det borde heta vilseledande marknadsföring och vara olagligt att ta upp sådant man verkligen inte vet att det går att ordna..... men det är som det är. Det är dom som sätter reglerna, inte vi, det ska vara vi som styr, men det är bara en illusion.

Om mig... 31 solvarv begagnad, relativt rostfri, går inte på alla cylindrar men tar sig fram ändå. Spelar: Piano/synth Panflöjt Munspel Gitarr Elfiol funderar jag på att köpam spelade akustisk som liten. Gör musik med: Ableton live 9 Presonus vsl 22 Lyssnar på: allt, men mest Trance/melodisk DnB New age Reggae Klassiskt / symfonier Älskar: Inget och ingen nu. Hatar: Folk som inte är unika och anstränger sig för att passa in - för mycket.

}
Till startsidan