Vad handlar bloggen om?

Genetik

Kategori: Allmän dynga

Varning för svammel


Det är attraktivt med höga/stora kindben, varför?
Dom är formade pga handgemäng från våra förfäder, det borde mer ses som att man har dåliga reflexer och är oduglig i strid men istället är det... ja det säger sig själv.

Fettfördelning, en man med lite fett runt rumpan, ben och bröst, anses manlig och mer attraktivt...?
Det kommer från en hormonell balans, inget vi tänker på, men förstår ändå.
En låg testosteronproduktion betyder lägre fertilitet och mindre muskelmassa, mindre trygghet för partern, mindre självkänsla/självförtroende för mannen.

En kvinna med former, föredras framför ett staket...?
Generellt mer fertil, ofta "bättre" fettfördelning/mer fett runt bröst och rumpa, precis vad östrogen dominans bidrar till.

Varför är symmetri skönhet?
För annat är genetiska avikelser / sämre anpassning.

Varför är mångas hallucinationer fraktaler/återkommande former/balans?
För att vi ser det överallt varje dag, i våra ansikten, i växter, djur, konst, rymden... golden ratio.



I bibeln nämns evigt liv, vad finns det för vetenskapliga samband?
Först kan man ställa sig frågan, vad är liv.
Energi, vi består av energi, vi fortsätter leva av energi, vi återgår till energi, energi bryts aldrig ner och fortsätter till ....ett ord som beskriver är väl ekosystem, att vi alla är ett när man drar det långt.

Hjärtat är format .. ja ni vet hur, men i själva verket är det bara en klump.
Ta kvinnans rumpa, med lite mer muskler än generellt, vänd den upp och ner och lägg den sedan i ett skumbad.
Och detta ska kallas symbol för kärlek...? Perspektiv :)

Varför är intellekt attraktivt, vad har anpassningsförmåga och förståelse för fundementala samband?

Varför är gräset grönare på andra sidan, varför gör kontrast livet bättre?
Är det av samma anledning som att vi tycker våra liv blir mer betydelsefulla för att vi bryter mönster, och att vi går en bit bort från vad som kan kallas gråskala, och därför kommer ihåg mer och finner livet mer innehållsrikt?
Tänk på det tvärt, varför tror du att du kommer ihåg mer av traumatiska upplevser, eller raka motsatsen, och varför det som går in i ett mönster glöms..

Vissa uppenbara saker kanske inte är så uppenbara, som den genetiska skillnaden mellan mörka och vita människor i uppsättning/fördelning muskelfibrer, varför det förmodligen är så...
Resultatet av att vandra ut från Afrika, eller stanna kvar, är ganska uppenbart när man kollar på 100m sprint i OS där 8-9 av 10 är mörka och när man ser den vite mannens vader som är större och dess ögon som inte filtrerar uvb uva lika bra pga mindre pigment, tunnare hår, mindre näsa(miljöpåverkan genetisk utveckling) och därför bevisligen har anpassat sig till ett liv längre från ekvatorn ...osv.....



Vad är naturlagar? Vad är vi ett resultat av?

Vi är, och kommer alltid vara, ett resultat av vad alla före oss gick igenom, universums grundlagar, vår planets ekosystem, dess gravitation, balans och återkoppling....




Den mest konfunderande frågan måste vara, varför skiljer sig människan så markant mot för allt annat i dess ekosystem, är det för att vi kanske kommer ifrån något som är mer främmande i solsystemet?

Vad är det som säger att niburu är mer "främmande"? Den har en betydligt mer eliptisk bana och har därmed inte funnits lika länge/hunnit balansera sig mot sin omgivnings massor, tungmetallar/krökning i rymden/dragningskraft.


Balans, i all ära, är mycket större än vi förstår.




KOMMENTARER:

  • Elinor Engkvist säger:
    2014-09-10 | 00:07:47
    Bloggadress: http://engkvist.blogg.se/

    Många kloka oservationer! (Kankse en del stulna också?) Men I like the svammel, mer sånt! På tal om det här med hjärtformen vi har som symbol för kärlek, vem kom på den, hur uppstod den? Tänkt på det någon gång?

    Svar: Härligt att du gillar svammlet :D Det kommer mera haha.
    Jo det är en hel del stulet :P
    Från wiki
    "The combination of the "heart shape" and its use within the "heart" metaphor developed at the end of the Middle Ages. With possible early examples or direct predecessors in the 13th to 14th century, the familiar symbol of the heart representing love developed in the 15th century, and became widely popular in the 16th.[1] Before the 14th century, the "heart shape" was not associated with the meaning of the "heart" metaphor. The geometric shape itself is found in much earlier sources, but in such instances does not depict a "heart", but typically foliage, in examples from antiquity fig leaves, and in medieval iconography and heraldry typically the leaves of ivy and of the water-lily.

    The first known depiction of a heart as a symbol of romantic love dates to the 1250s"
    Han lixom





Yourock Skithög Innocent Rocka Whistle Wow Thumbup Thumbdown xD Oo :) :( :P ;) S) Sad :| Rolleyes Shame Mad




Om mig... 31 solvarv begagnad, relativt rostfri, går inte på alla cylindrar men tar sig fram ändå. Spelar: Piano/synth Panflöjt Munspel Gitarr Elfiol funderar jag på att köpam spelade akustisk som liten. Gör musik med: Ableton live 9 Presonus vsl 22 Lyssnar på: allt, men mest Trance/melodisk DnB New age Reggae Klassiskt / symfonier Älskar: Inget och ingen nu. Hatar: Folk som inte är unika och anstränger sig för att passa in - för mycket.

}
Till startsidan