Vad handlar bloggen om?

Polisen....

Kategori: Allmän dynga

Det är rent av komiskt som polisen uttalar sig om brott som faktiskt helt uppenbart har begåtts, där personen är tagen på bar gärning..
Det som är komiskt är att orden "misstänkt" används i såna sammanhang.. eller när någon som rent av stinker sprit, och blåser över 2 promille ... ÄR "misstänkt"....

Men detta tar priset kanske....? "Kan"..
"En förundersökning angående vårdslöshet i sjötrafik har inletts, enligt polisen"Undersökning? Gick rodret sönder på båten eller(var finns misstankar åt andra hållet egentligen?)... knappast med tanke på skicket den är i övrigt att döma.
Hängde gasen upp sig? Spelar ingen roll, man styr inte mot land...
Är det inte vårdlöst att kolla bort så groteskt länge att man kör upp på land eller låta sig distraheras så pass? .. dessutom i ganska hög hastighet (Enligt DN:s fotograf på plats är båtens nos drygt tio, tolv meter upp på land i otillgänglig terräng)... Ja ... vissa saker är inte uppenbara för alla. Skratt.
Möjlig orsak, både gashäng och roder som går sönder samtidigt...

Eller vet någon bättre? Så säg .. hur fan tänker man när man säger "kan ligga bakom" ... IQ-befriade är(måste vara) även vårdlöst att sätta bakom ratt med andra liv i samma fordon... ?

KOMMENTARER:

 • Systeryster säger:
  2014-05-25 | 19:29:40
  Bloggadress: http://sy.blogg.se

  Haha, det där är faktiskt väldigt roligt. :)
  Jag har förövrigt skaffat mig en blogg nu, där jag faktiskt skriver.

  Svar: Härligt, kikar in på den :)
  Han lixom

Yourock Skithög Innocent Rocka Whistle Wow Thumbup Thumbdown xD Oo :) :( :P ;) S) Sad :| Rolleyes Shame Mad
Om mig... 31 solvarv begagnad, relativt rostfri, går inte på alla cylindrar men tar sig fram ändå. Spelar: Piano/synth Panflöjt Munspel Gitarr Elfiol funderar jag på att köpam spelade akustisk som liten. Gör musik med: Ableton live 9 Presonus vsl 22 Lyssnar på: allt, men mest Trance/melodisk DnB New age Reggae Klassiskt / symfonier Älskar: Inget och ingen nu. Hatar: Folk som inte är unika och anstränger sig för att passa in - för mycket.

}
Till startsidan